Mannen waxen

Steeds meer mannen kiezen ook voor een waxbehandeling! Als je mannelijke klanten hebt in je salon, kies dan de juiste LYCON wax. Voor waxbehandelingen op grote oppervlakken zoals de borst en rug, is er de Manifico stripwax in rollers of 800ml potten: Snel en voordelig. Voor het waxen van het gezicht; neus, oren, wenkbrauwen, baardlijn of nek, gebruik dan de Manifico Hot wax of Hybrid wax. Bij deze twee waxsoorten gebruik je vooraf de pre-waxing oil om de huid te beschermen, waardoor elke behandeling aangenaam is voor de klant en roodheid en irritaties worden voorkomen. De wax wordt aangebracht op lage temperaturen en verwijdert zelfs de meest stugge haren vanaf 1mm. Kies voor een perfect gladde huid met Manifico wax!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het merk Lycon

LYCON werd als merk reeds in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. Al decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kun je jezelf al waxprofessional gegarandeerd onderscheiden!

LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. Geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.

 

Grote oppervlaktes

Voor de grotere oppervlaktes zoals borst en rug adviseren we de beroemde en sterke MANifico Strip wax, wax voor echte mannen. Deze werkt snel en efficiënt en laat geen plakkerige restjes achter. De professionele strip waxen van LYCON bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd. Verkrijgbaar in 800ml potten en losse cartridges

Nieuw: Start en eindig elke waxbehandeling met Pre- and posts MANifico TRIO: wax lotions met een frisse, ultiem mannelijke geur en de ingetogen sexiness van sandelhout!

Waxen van grotere oppervlaktes zonder strips. Grote oppervlaktes waxen vanaf 1mm haarlengte met de striploze MANifico HYBRID HOT wax! Met deze wax verbruik je iets meer aan product, maar is zeer zacht voor de huid met een perfect 100% haarvrij resultaat. Belangrijk; Breng voor het aanbrengen van de LycoTEC wax LYCON’s Double Action Oil aan op de huid. De olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt.

 

Over Smooth & Co

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen en als beauty groothandel verzenden wij elke werkdag! Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde waxtrainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON.

 

Hulp nodig?

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een waxtraining volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden