Whitening Line

Power to the pearls met een sterk ‘teamwork trio’ De Perle Blanche-lijn bestaat uit drie producten die pigmentvlekken doelgericht aanpakken. Dit sterke ‘teamwork trio’ zorgt ervoor dat bestaande huidverkleuringen verminderen en helpen voorkomen dat er zich nieuwe ontsierende pigmentvlekken zullen vormen. Wij zeggen: Power to the Pearls.

  

Selectie verfijnen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Whitening Line

Wanneer je last hebt van pigmentatie is het fijn wanneer er producten zijn die dit kunnen verminderen. Door de actieve ingrediënten in de producten van Gemology zie je snel resultaat in de vorm van een meer egale teint.

Pigmentatie ontstaat vaak door een overproductie van melanine.
Melanine wordt gemaakt door pigmentcellen in de huid en zorgen voor bescherming tegen uv-straling en een bruine teint. 

Overproductie van melanine kan komen door hormonen, medicijngebruik, zon en huidbeschadigingen. 

GEMOLOGY WHITENING producten tegen pigmentatie

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De producten voor thuisgebruik geven uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

De beste producten tegen pigmentatie in het gezicht:

  1. Gebruik 2 maal daags een huidreiniger
  2. Breng dagelijks na het reinigen een serum en/ of oogcrème aan 
  3. Gebruik een gezichtscrème met SPF en vitamine C 
  4. Gebruik af en toe een gezichtsmasker met toevoeging van vitamine C en witte parels

Vind de beste producten tegen pigmentatie op deze pagina. 
Denk hierbij aan dag- en nachtcrème, maskers en een serum

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth&Co is bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom Whitening producten om pigmentie te verminderen van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën.

 

Klant worden