Gezicht waxen

Voor het aanbieden van waxbehandelingen in het gezicht zoals; bovenlip, wenkbrauwen, kin en wangen biedt LYCON twee waxsoorten aan. De Hot wax voor de stugge en vele haren (hormoonharen) en de Lycojet voor de verfijnde en donshaartjes. Zo heb je geen pincet meer nodig. Lage gebruikstemperatuur, zacht voor de huid, geen roodheid of irritaties en langdurig haarvrij resultaat. Het perfecte wax duo is verkrijgbaar in; korrels, kilo blokken of in een complete wax kit.

Selectie verfijnen

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Word professional in gezicht ontharen

Smooth & Co is dé leverancier op het gebied van professionele wax. Wij hebben alle kennis in huis om van iedereen een wax professional te maken! Met Lycon wax verwijder je moeiteloos alle stugge haren in het gelaat. Ben je nog niet bekend met Lycon wax? Volg dan de Wax workshop – Gezicht & Wenkbrauwen en ga aan de slag met het volledig gezicht ontharen, wenkbrauwen waxen, oksels harsen, wangen waxen, neus en oren waxen en kin waxen.

Speciale gezichts wax voor donshaartjes

Als gezichts wax is de LycoJet wax van LYCON zeer geschikt. De wax is een effectieve nabehandeling bij het verwijderen van haar op verschillende lichaamsdelen en de wax zorgt ervoor dat haar langer wegblijft. LycoJet helpt de meest fijne dons haren te verwijderen en neemt de allerkleinste en kortste haartjes mee, al vanaf 1 mm, zonder waxstrips! Daarnaast is de wax perfect voor wenkbrauwen waxen, bovenlip waxen, kin waxen, wangen waxen en het waxen van de kaaklijn. Gebruik dan de LycoJet Desert, Ruby of Lavender of kies de speciale LycoJet Eyebrow Hot wax. Voor de stugge en vele haren start je elke behandeling met LYCON Hot wax.

Ben je een barbier en op zoek naar een geschikte wax om de baard, nek of wangen te kunnen waxen? Start dan de wax behandeling eens met de MANifico Hybrid Hot wax en wax na met één van de LycoJet waxsoorten. De MANifico mannen wax is zeer geschikt bij gezichts ontharing en geeft jouw klanten een optimale beleving.

Wax starterskit voor het gezicht

Met de wax starter kit voor het gezicht kun je direct aan de slag in jouw salon. De Wax starterskit II bevat de benodigde wax voor gezicht ontharen, oksels waxen, bikinilijn en intiem (brazilian) waxen. Je kunt daarbij kiezen uit de verschillende wax ‘smaken’. Daarnaast zitten er twee professionele Wax Heaters van 1 liter in de kit, ontvang je houten harsspatels en paddle pop sticks en alle benodigdheden voor pre- en post waxing. Een compleet basis pakket zodat jij kennis kan maken met het Lycon concept en waxbehandelingen kunt aanbieden aan jouw klanten.

Wax workshop gezicht & wenkbrauwen

Om alle kneepjes voor het gezicht waxen onder de knie te krijgen, is het van belang om een waxworkshop bij ons te volgen. Deze workshop is gericht op praktijktraining. Je oefent de wax techniek voor de bovenlip, wenkbrauwen en kin met de waxsoorten Hot en LycoJet Wax. De workshop duurt 3,5 uur waarbij je eerst uitleg krijgt over het merk Lycon. Vervolgens worden de unieke productlijnen en waxsoorten van Lycon Hot wax en LycoJet wax gedemonstreerd. Daarna ga je zelf aan de slag. Hiervoor heb je een model nodig, zodat jij de spateltechniek goed kunt oefenen op een echt lichaam. Na de workshop ben jij wax professional voor de verschillende wax behandelingen voor het gezicht: wenkbrauwen, kin, wangen, kaaklijn en oksels.

Aan de slag met gezicht waxen

Is jouw interesse gewekt, maar heb je nog hulp nodig met het maken van jouw keuze? Of maak je nu gebruik van een andere soort wax, en je hebt nog vragen voordat je gaat overstappen op Lycon? Bij Smooth & Co ben je aan het juiste adres als jij je wilt onderscheiden in het waxen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden waarbij je kunt rekenen op professioneel advies, verkoopondersteuning en gratis klantdagen. Als wax groothandel verzenden wij iedere werkdag en is er altijd voldoende op voorraad! Twijfel niet en bel of mail ons! We helpen je graag via telefoonnummer +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden