Gemengde en vette huid

Breng je vette / gemengde huid in balans met de luchtige serums en crèmes van Gemology.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Last van een gecombineerde tot vette huid

Heb je last van een gecombineerde tot vette huid? De volgende producten van GEMOLOGY geven jouw huid de verzorging die hij nodig heeft. Op zoek naar een (talgregulerende) cleanser, olievrije moisturizer, dagcreme, nachtcreme of gezichtsmasker? Op zoek naar exfolianten die een vette huid verminderen, poriën helpen verfijnen en de talgproductie helpen reguleren. Klik op de beste producten voor een gecombineerde en vette huid voor meer informatie.

GEMOLOGY producten voor de vette en gecombineerde huid

De belangrijkste kenmerken van een gecombineerde huid zijn een vette T-zone en droge wangen. Een gemengde (gecombineerde) huid kan soms als heel lastig worden ervaren, je hebt last van een vette huid op het voorhoofd en de neus maar je wangen zijn juist weer wat droger. Hoe kan je deze huid weer in balans brengen? Begin met het 2 maals daags reinigen van de huid met bijvoorbeeld de mousse de roche. Het reinigen van de huid is erg belangrijk, ook wanneer je geen make-up draagt, want de huid wordt dagelijks bloodgesteld aan luchtvervuiling en andere invloeden van buitenaf. Gebruik na het reinigen altijd een tonic. Scrub daarnaast je vette T-zone en verzorg de huid met een hydraterend serum (concentre Malachite) en een moisturiser crème voor de gecombineerde huid (creme au Rubis).

Wanneer je alleen last hebt van een vette huid komt dit vaak door een overproductie van talg, het lichaam maakt talg aan om de huid op een natuurlijke manier te hydrateren maar dat kenmerkt zich voor ook door een olieachtige gloed op de huid. Ook deze huid dient dus goed gereinigd te worden en met een hydraterende crème zoals Creme a la Pierre de lune, een zuiverende crème die de talgafscheiding reguleert voor een duurzaam mat effect, te worden behandeld. 

Ook biedt GEMOLOGY de beste huidverzorging aan voor de vette of gecombineerde huid bij mannen.

De beste producten voor de gecombineerde en vette huid: Gebruik 2 maal daags een reiniger voor de vette huid. Breng dagelijks na het reinigen een hydraterend serum aan. Gebruik een goede gezichtscrème of moisturizer voor de gecombineerde en vette huid. Scrub de huid af en toe om onzuiverheden te elimineren.

Vind de beste producten voor een gecombineerde en vette huid op deze pagina. Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom de producten voor de vette en gecombineerde huid van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën. Ben je op zoek naar een huidverzorging voor je onzuivere huid met 100% natuurlijke ingrediënten? Neem dan een kijkje bij Massada!

Klant worden