Oog- en Lipverzorging

De huid rond je lippen en ogen is dunner als de huid in de rest van het gezicht. Het is voor deze huid dus extra belangrijk om daar een goed product voor te gebruiken.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Oog- en Lipverzorging

De huid rond je lippen en ogen is dunner als de huid in de rest van het gezicht. Het is voor deze huid dus extra belangrijk om daar een goed product voor te gebruiken. Je vindt hier oog- en lipverzorging voor de droge huid, normale huid, gevoelige huid, onzuivere huid of voortijdig verouderende huid

GEMOLOGY oog- en lipverzorging voor iedere huid

GEMOLOGY heeft verschillende oogproducten in het assortiment die de tere huid rond de ogen dag en nacht beschermt tegen invloeden van buitenaf. De oogcrèmes voeden, hydrateren en verhelderen. Daarnaast kunnen donkere kringen onder de ogen en verfjnde lijntjes worden geminimaliseerd. Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend oog- of lipverzorging dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! 

Breng ‘s ochtends en ‘s avonds een kleine hoeveelheid aan op de oogcontour, de kraaienpootjes en de fronsrimpel. Kan in een dikkere laag ook worden gebruikt als masker (15 minuten in laten werken). Schoonheidstruc: dit verzorgingsproduct kan ook worden gebruikt op de lipcontour. Het gebruik van een dag- en nachtcrème is essentieel om de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Vind een dag- en nachtcrème die jouw overige huidverzorgingsproducten complimenteert voor een optimaal resultaat. En geef je huid net een beetje extra met een serum dat zorgt voor een frisse en gezond uitziende huid! Ben je opzoek naar een verzorgingsmerk met 100% natuurlijke ingredienten is? Neem dan ook een kijkje bij ons merk Massada!

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom oog- en lipverzorging van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën.

Klant worden