Acne & onzuivere huid

Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om acne en een onzuivere huid tegen te gaan en te herstellen. Dankzij de effectieve ingrediënten krijgt overtollig talg en ontstekingen geen kans meer.

 

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Onzuivere huid of last van Acne?

Heb je last van een onzuivere huid in het gezicht of delen van het lichaam of van Acne? Wij van Smooth & Co hebben voor de onzuivere huid verschillende producten zoals: Oily&Acne crème, moisturiser anti Acne gel, serum, reinigers en maskers.

Voor elk huidtype is het belangrijk om passende producten te gebruiken. Denk hierbij aan de producten die je dagelijks gebruikt zoals een oogmake-up remover, reinigingsmelk een toner en dag – en nachtcrème ,maar ook ondersteunende producten zoals olie, serums en maskers. Klik op de producten voor meer informatie.

Onzuivere huid op alle leeftijden mogelijk?

Helaas is het niet zo dat als wij onze pubertijd hebben doorstaan het ook gedaan is met de Acne, puistjes en andere onzuiverheden in de huid. Een onzuivere huid ontstaat door hormonale veranderingen, stress, erfelijke aandoeningen een teveel aan talg of een opeenhoping van dode huidcellen.

Gelukkig zijn er producten die ons kunnen helpen om de huid te zuiveren en zo de “klachten” te verminderen of zelfs de huid volledig te herstellen. Denk hierbij aan talg reducerende producten. Massada heeft een speciale productlijn tegen Acne. De lijn bevat een Acne crème, een Acne masker voor de onzuivere huid, dagcrème en reinigers speciaal voor Acne en een onzuivere huid.  

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw onzuivere huid of Acne? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden