Pigmentatie

Wanneer je last hebt van pigmentatie is het fijn wanneer er producten zijn die dit kunnen verminderen. Door de actieve ingrediënten in de withening lijn van Massada zie je snel resultaat in de vorm van een meer egale teint.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Last van pigmentatie?

Heb je last van een pigmentatie in het gezicht of delen van het lichaam? Wij van Smooth & Co hebben verschillende producten zoals crème, olie, serum, reinigers en maskers om te helpen pigmentatie te voorkomen of te verminderen.

Voor elk huidtype is het belangrijk om passende producten te gebruiken. Denk hierbij aan de producten die je dagelijks gebruikt zoals een oogmake-up remover, reinigingsmelk een toner en dag – en nachtcrème ,maar ook ondersteunende producten zoals olie, serums en maskers. Klik op de producten voor meer informatie.

Kan ik iets doen aan pigmentvlekken?

Er zijn veel producten op de markt die kunnen helpen pigmentatie te voorkomen denk aan producten met daarin SPF. Een vaak voorkomende oorzaak van hyperpigmentatie is namelijk blootstelling aan de zon zonder het beschermen van de huid met producten met SPF of onvoldoende SPF. Daarnaast kan hyperpigmentatie ook ontstaan door hormoon veranderingen of wondjes of littekens, blootstelling aan de zon zonder bescherming van SPF kan dit versterken.

Massada heeft verschillende producten om pigmentatie in het gezicht te verminderen, dit kan onder andere door producten met een geconsenteerde hoeveelheid vitamine C. Daarnaast biedt Massada ook een scala aan producten met SPF.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies over hoe pigmentvlekken te behandelen? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden