Gevoelige huid

De onderstaande producten zijn zeer geschikt voor gebruik bij een gevoelige huid, de producten reduceren roodheid, jeuk en andere effecten die een gevoelige huid kan meebrengen.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gevoelige huid

Wanneer je een gevoelige huid hebt reageerd je huid vaak heftiger dan normaal op invloeden van buitenaf zoals klimaat of luchtvervuiling. Belangrijk is dan ook om je huid goed te beschermen en producten te gebruiken die op een milde manier zorg dragen voor huidverbetering en ingrediënten die helpen je natuurlijke huidbarrière te versterken zodat klachten als roodheid, irritatie en jeuk worden verminderd. 

GEMOLOGY producten voor de gevoelige huid

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

De beste producten voor de gevoelige huid:

  1. Gebruik 2 maal daags een milde reiniger en oog make-up remover voor de gevoelige huid in het gezicht 
  2. Breng dagelijks na het reinigen een hydraterend serum en/ of oogcrème aan voor de gevoelige huid
  3. Gebruik een hydraterende gezichtscrème met SPF of moisturizer voor de gevoelige huid
  4. Gebruik af en toe een mild gezichtsmasker voor de gevoelige huid

Vind de beste producten voor een gevoelige huid op deze pagina. 
Denk hierbij aan reinigers, dag- en nachtcrème, oog make-up remover en oogcrème.

De belangrijkste kenmerken van een gevoelige huid zijn roodheid, jeuk, uitslag, bultjes en- of een branderig gevoel. Ben je op zoek naar een verzorgingsmerk met 100% natuurlijke ingrediënten? Kijk dan even bij ons merk Massada!

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is de beauty groothandel en bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom de producten voor de gevoelige huid van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën.

Klant worden