Oliën & Synergies

MASSADA biedt een ruime keuze aan pure, essentiële oliën die, al naar gelang de gekozen variant, een therapeutische werking hebben op lichaam en geest.

30 producten

Van hoog naar laag sorteren

MASSADA biedt een ruime keuze aan pure essentiële oliën

Die, al naar gelang de gekozen variant, een therapeutische werking hebben op lichaam en geest. Plantaardige oliën worden gewonnen door koude persing en zijn rijk aan antioxidanten, poly-onverzadigde vetzuren, linolzuur, oliezuur en vitamines A en E. De oliën bevatten geen conserveringsmiddelen noch kleurstoffen en worden verkregen door oplosextractie en weekprocessen. Allemaal afkomstig van BIOLOGISCH gekweekte planten en bloemen. De plantaardige oliën worden gebruikt voor massages en tijdens de RITUALS van MASSADA.

Essentiële oliën voor iedereen

Essentiele oliën hebben een ontspannende, stimulerende werking. De oliën herstellen de balans in het lichaam en hebben een therapeutische werking. Ze zijn special ontwikkeld voor gebruik bij Aromatherapie, Wellness, Hydrotherapie en voor het parfumeren van ruimten. Essentiële oliën kunnen veel meer doen dan alleen het stimuleren van het reukorgaan. Het kan een actieve bijdra leveren aan het stimuleren van het natuurlijke gezondheidsmechanise van het lichaam. De essentiële oliën kunnen plaatselijk worden toegepast op het lichaam maar ook gecombineerd worden met de plantaardige oliën van MASSADA om een groter oppervlak van het lichaam te bedekken. Verbain Essential Oil kalmeert en ontspant bijvoorbeeld en Bio Cellular Synergy stimulleert de celvernieuwing en brengt lichaam en geest weer in balans.

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom essentiële oliën bij Massada online?

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

Klant worden