Ontdek de wereld van Smooth & Co

Wij zijn in 2011 begonnen vanuit een grote passie voor één merk en onze voorkeur voor absolute kwaliteit. In de loop der jaren hebben we uitgebreide kennis opgebouwd van onze producten en producten geschikt voor onze klanten. Zo hebben we nu een aantal specifieke merken in ons assortiment. Wil je meer weten, ons team staat voor je klaar. Met persoonlijk advies helpen ze je bij het kiezen van de juiste producten voor jouw behoeften.

Lycon

Langdurig 100% haarvrij en zacht voor de huid

Massada

Holistische natuurlijke en minerale producten

Gemology

Pure schoonheid uit mineralen en edelstenen

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

Jij onderscheid jezelf en je salon toch ook graag? Dan is LYCON jouw logische keuze! Geef een ongekende boost aan je salon met dit epische merk onder de professionele waxen! LYCON levert gegarandeerd superieure resultaten in alle opzichten. De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de ongekende zachtheid van onze waxen zorgen voor een aangename klant ervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. LYCON zorgt voor een volledig en langdurig haar vrij resultaat voor daadwerkelijk álle soorten haargroei. De LYCON waxen bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. LYCON Wax staat voor kwaliteit!

Moeder Natuur als schatkist voor pure schoonheid

De vraag naar natuurlijke cosmeticamerken en producten die een balans creëren tussen lichaam én geest neemt steeds sterker toe. MASSADA sluit hier perfect op aan op basis van een voor iedereen op maat nauwkeurig af te stemmen holistische visie. De rijkdom en kennis van de natuur als bron. De producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. De formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, biologische essentiële oliën en bloemenwaters.

Pure schoonheid door oligo-mineralen uit edelstenen

Geïnspireerd door haar jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen, hun effect op de huid en ontwikkeld vanuit een grote passie voor schoonheid, creëerde Chrystelle Lannoy het Franse merk Gemology Cosmetics. Dit high-end cosmeticamerk biedt salonbehandelingen en verzorgingsproducten die luxe én doeltreffendheid combineren en die de intensief huid verbeterende energie toepassen van oligo-elementen afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Deze pure, uiterst luxueuze en vooral krachtige werkstoffen met vele voordelen voor de huid zijn wetenschappelijk bewezen

Altijd up-to-date én trendsettend!

Voor onze merken en trainingen zijn we altijd up-to-date en introduceren we met grote regelmaat nieuwe producten, behandelprotocollen en spraakmakende introducties. We volgen geen trends, maar we creëren ze veel liever zelf! 🙂 Zo profiteer jij van de nieuwste innovaties voor je salon en kun je jouw klanten met onze merken ook altijd iets nieuws bieden. Let’s face it… bloggen is hip, hot en happening! Op onze BLOG pagina lees je alles over onze nieuwste producten en we delen onze noviteiten natuurlijk tevens op onze FB en Insta pagina. Heb jij onze pagina al geliked

Ervaar het zelf

Trainingen

Join the community

Blog

Smooth & Co is binnen handbereik!

Wij staan graag voor je klaar. Shoppen kun je bij ons 24 uur per dag. Via de superhandige app bekijk je snel inkoop- en adviesverkoopprijzen. Je bestelt eenvoudig je producten of je boekt een workshop om nog beter te worden in je vak. Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van acties, nieuwe producten en de gratis klantendagen.

Download de Smooth & Co APP voor nog meer bestelgemak en log in met je account gegevens.

Wij hebben speciaal voor jou een aantal highlight producten geselecteerd!

Gebruik de producten van MASSADA, Prikkel de zintuigen en help uw klanten daarmee lichaam en geest in balans brengen

SoBerry Delicious
hot wax

Gemology Masque Diamond

MASSADA Hyaluronic Acid Lifting Serum

LYCON Lycojet Lavender Hot wax