Onze passie, onze merken

Wij zijn in 2001 begonnen vanuit een grote passie voor één merk en onze voorkeur voor absolute kwaliteit. In de loop der jaren hebben we uitgebreide kennis opgebouwd van onze producten en producten geschikt voor onze afnemers. Zo hebben we nu een aantal heel specifieke merken in ons assortiment. Wil je meer weten, lees dan onderstaande verhalen of kom bij ons langs.

Gemology

Door haar passie voor schoonheidsverzorging en edelstenen kwam Chrystelle Lannoy op het idee om de kosmetische voordelen van 20 edele- en half edele mineralen te testen. In de kern van deze mineralen, beschermd tegen alle mogelijke vervuiling, bevindt zich namelijk van nature een hoge concentratie oligo-elementen.

Lees meer over het merk Gemology

Lycon

Na een lange tijd van research en het afstemmen van de juiste ingredienten, onder het toeziend oog van haar vader als scheikundige, maakt Lydia Jordane haar eerste wax! In het geheim, in de oven van de familie keuken. Ze was toen nog een teenager! Het LYCON merk kwam enige tijd later, in 1978 en wordt vandaag de dag verkocht over de gehele wereld en wordt beschouwd als de beste kwaliteit wax overall!

Lees meer over het merk Lycon

Massada

Het Spaanse Cosmetica merk MASSADA komt voort uit Begona Vega’s passie om tegemoet te komen aan professionele esthetische behoeften vanuit een holistisch perspectief, dat uitgaat van zowel de fysieke als emotionele staat van een persoon. Het onderzoek inzake biotechnologische geneesmiddelen en phytocosmetologie leidde tot de ontwikkeling van een innovatief soort behandeling: de ECOA-methode. Met als drie peilers: Energie, Kleur & Aroma!

Lees meer over het merk Massada