Gevoelige huid

De onderstaande producten zijn zeer geschikt voor gebruik bij een gevoelige huid, de producten reduceren roodheid, jeuk en andere effecten die een gevoelige huid kan meebrengen.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gevoelige huid?

Heb je last van een gevoelige huid in het gezicht of delen van het lichaam? Wij van Smooth & Co hebben voor de gevoelige huid verschillende producten zoals crème, olie, serum, reinigers en maskers.

Voor elk huidtype is het belangrijk om passende producten te gebruiken. Denk hierbij aan de producten die je dagelijks gebruikt zoals een oogmake-up remover, reinigingsmelk een toner en dag – en nachtcrème ,maar ook ondersteunende producten zoals olie, serums en maskers. Klik op de producten voor meer informatie.

Is mijn huid altijd al gevoelig of is dit ontstaan?

Er is een verschil in een huid die altijd al gevoelig is en dus genetisch is bepaald ,dit komt door een zwakkere huidbarrière of een huid die gevoelig is geworden door externe factoren of een bepaalde manier van leven (denk aan voeding, stress en/of roken). In beide gevallen kan ja last hebben van jeuk, roodheid, een branderig gevoel of zelfs pijn.

Gebruik van de dagcrème, reinigingsproducten en producten met SPF speciaal voor de gevoelige huid verminderen de symptomen en kalmeren en herstellen de huid.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw gevoelige huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

 

Klant worden