Train jezelf op weg naar meer succes

Haal het maximale uit de merken voor je klanten en je salon

Onze unieke merken hebben maar één doel: streven naar een buitengewone beleving en optimale resultaten voor jouw klanten! In diverse workshops en trainingen leer je jouw klanten effectief, snel en compleet behandelen. Je maakt kennis met de belangrijkste waarden en de verschillende behandelmethoden van het merk. Je leert ermee werken en ontdekt hoe je producten efficiënt gebruikt, zodat jij en je klanten het maximale eruit halen.

Scroll snel verder naar meer succes!

Ons trainings aanbod

In 2011 zijn we gestart met een passie voor één merk, LYCON wax, en een streven naar absolute kwaliteit. Door de jaren heen hebben we uitgebreide kennis opgebouwd van onze producten en de behoeften van onze klanten. Nu hebben we enkele zeer specifieke merken in ons assortiment. Voor deze merken bieden we trainingen en workshops aan in ons centrum. Klik snel verder of bel ons voor meer informatie.

Lycon

Bekijk alle trainingen

Massada

Bekijk alle trainingen

GEMOLOGY COSMETICS

Gemology

Bekijk alle trainingen

“Ik ben al een paar jaar klant bij Smooth & Co en werk met veel plezier met de 3 merken. De merken hebben een goede uitstraling en staan voor zeer goede kwaliteit! Vanuit het team van Smooth & Co word ik zeer goed begeleid. Er is altijd een luisterend oor en gelegenheid om samen leuke aktie‘s te bedenken. We worden goed getraind en ik ga altijd met een hoofd vol leuke ideeën terug naar huis. En niet te vergeten het enorme enthousiasme van het team. Ik ben ontzettend blij dat ik jullie jaren geleden op de beurs ben tegengekomen. Ik ben eerst met Lycon begonnen en daarna gestart met Gemology. Door het werken met Gemology en de aankleding in m’n salon, is m’n salon gegroeid naar een ‘hoger’ niveau met een mooie professionele uitstraling!”

Ellen Eugelink, Beauty Praktijk Ellen

“Ik heb veel verschillende producten geprobeerd en onderzocht. Lycon is gewoon de beste wax die er is. Ik werk er al jaren mee en wil nooit meer wat anders. Voor mijn klanten maakt het een enorm verschil. Ze komen naar Feel so Pure voor Lycon omdat het waxen veel minder pijnlijk is en het resultaat altijd mooi.”

Nathalie Speelman, Feel so Pure

“Wij zijn ooit gestart met Lycon wax van Smooth & Co. We waren zo tevreden over de trainingen en de service dat we toen ook gestart zijn met Massada. We hebben een aantal testers meegekregen en ons verdiept in het product. Eigenlijk waren we al heel snel verkocht! De leverancier die we hiervoor hadden, gaf weinig ondersteuning. Onze meiden worden nu goed getraind in behandelen, adviseren en verkopen. We boeken mooie resultaten met de behandelingen en de verkoop is gestegen. De producten ruiken heerlijk en zien er mooi uit. Smooth & Co denkt echt met mij als ondernemer mee!”

Vera Rutters, Body LookZ

Je mag met onze merken werken zonder trainingen. Maar wil je jezelf en je salon blijven ontwikkelen, dan bieden de workshops en trainingen een aantal voordelen:

  • Door efficiënt te werken, haal je meer omzet uit je producten
  • Je stemt behandelingen nóg beter af op je klanten
  • Je wordt meer en meer specialist in je vak
  • Met meer expertise kun je klanten makkelijker adviseren
  • Je weet beter hoe je de mooie verzorgingsproducten voor na de behandeling kunt verkopen

Is je opleiding bijna klaar of heb je plannen voor een eigen salon?

Zet eenvoudig de volgende stap in jouw beauty carrière

In ons trainingscentrum kun je GRATIS kennismaken met onze merken en productlijnen. Laat je gegevens achter voor één van onze merken en we nemen snel contact met je op. MASSADA en Gemology laten we je graag zien en ervaren in een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek.

Voor LYCON nodigen wij je graag uit voor onze gratis kennisdagen of bezoek ons op de voor- of najaarseditie vakbeurs Beauty Trade in Utrecht. Onze trainers en specialisten staan je graag te woord!