Wax voor kapper-barbier-brow shop

Als je een kapsalon, barbier of brow shop hebt, is het waxen van wenkbrauwen, neus, oren, baard of nekharen een veelgevraagde behandeling. Met scheren of epileren komen de haren na 3 dagen weer terug, dus je wilt je klanten toch een langdurig haarvrij resultaat bieden! Verwijder alle haren vanaf 1 mm met wortel en al voor een langdurig glad resultaat. Kies voor een compacte wax-kit met de juiste waxsoort voor jouw salon en bied een haarvrije en gladde afwerking zonder irritaties en roodheid. Ga voor een stevige Hot wax, een snelle hybrid wax of een Lycojet voor de verfijnde en donshaartjes.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voor alle waxprofessionals!

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor vrijwel pijnloos! In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor waxing professionals!

 

Het product

LYCON werd als merk reeds in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. Al decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kun je jezelf al waxprofessional gegarandeerd onderscheiden!

LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. Geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe waxtrainingen, loyaliteit en integriteit.

 

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan.

Kies de juiste waxsoort bij de behandeling! We helpen je op weg ...

  • Hot wax: Gezicht, oksels, bikinilijn en brazilian waxing
  • LycoJET wax: Gebruik na de Hot wax als nabehandeling verwijdert alle donsharen.
  • LycoTEC wax: Full body wax voor de gevoelige huid en klanten met een allergie.

 

Wax voor Barbiers en kappers

Barbiers en gespecialiseerde herenkappers zijn immens populair en bieden wat elke man verdient: een authentiek ‘grooming ritueel’. LYCON biedt voor heren en dames een wax-lijn die zorgt voor een langdurig 100% haarvrij resultaat.
DAMES: Voor de wenkbrauwen adviseren wij een LycoJET hot wax. HEREN: Krachtinge MANifico Hot wax en de Hybride wax. Belangrijk; Breng voor het aanbrengen van de wax LYCON’s Pre-Waxing Oil aan op de huid (voor de heren advies pre- and post lijn; Double action). De olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt.

Alle LYCON waxen hebben een krachtige hechting en werken snel, veilig en doeltreffend. LycoJET verwijdert alle dons en verfijnde haartjes, dit maakt ook dat het haar langer wegblijft en je hebt geen pincet meer nodig. Hot wax is meer voor de stugge haren (neus, oren, bovenlip, kin) en de Hybride is flexibel en goed voor kaaklijn, nek, bovenkant oren.

Maak kennis met LYCON
Speciaal voor waxing professionals die behandelingen aanbieden in het gezicht en willen overstappen bieden wij een complete starters wax kit aan en Workshop spateltechniek aan. Deze LYCON workshop spateltechniek is speciaal bedoeld voor schoonheidsspecialistes die al waxbehandelingen voor het gezicht aanbieden en willen overstappen naar de producten en behandelmethoden van LYCON of in hun salon willen uitbreiden.

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren
Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze! Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig en haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei!

Over Smooth & Co
Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen en als waxleverancier verzenden wij elke werkdag! Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON.

Hulp nodig?
Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden