Wax Accessoires

Naast de waxsoorten van Lycon, waxverwarmers en pre- en post-producten, biedt Smooth & Co ook een breed scala aan waxaccessoires. Denk aan waxhandschoenen, waxstrips, schaartjes, pincetten en nog veel meer. Op zoek naar een Professioneel LYCON waxschort of handige brochures? Ontdek ons volledige assortiment en maak je salon klaar voor het leveren van superieure waxbehandelingen!

Selectie verfijnen

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wax accessoires (wax spatels, wax strips, epileer pincet, etc.)

Om secuur te kunnen waxen met Lycon heb je naast goede wax nog meer benodigdheden om een superieure wax behandeling te geven. De optimale wax behandeling geef je met wax accessoires van de beste kwaliteit, zoals wax strips, wax spatels, een pincet en wenkbrauwschaar van Lycon. Het assortiment bestaat uit allerlei producten die er uiteindelijk voor zorgen dat je jouw klanten moeiteloos een gladde en zachte huid geeft, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren. Met de juiste benodigdheden kunnen haren met een lengte van slechts 1 mm al verwijderd worden tijdens een wax behandeling. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van hot wax met houten spatels. Deze zorgen er uiteindelijk voor dat jij moeiteloos ongewenste haartjes bij o.a. de bovenlip, oksels en intieme zones volledig kunt verwijderen, zonder dat de huid rood of geprikkeld wordt.

Waxen met Lycon wax spatels

Lycon wax breng je eenvoudig aan met de wax spatels van Lycon. Neem de wax spatels voor het lichaam, gezichtspatels, wax stokjes voor wenkbrauwen waxen of dunne wax spatels voor het vormen van de wenkbrauwen. Ook de wenkbrauwschaar kan hierbij natuurlijk helpen. De metalen spatel gebruik je om de spateltechniek toe te passen en heb je dan ook nodig voor het aanbrengen van strip wax. Met een spatel van metaal breng je dun en gelijkmatig de Lycon Strip Wax aan die je vervolgens met ontharingsstrips verwijdert. 

Wenkbrauwen waxen en vormen

De LycoJet EyeBrow Hot Wax is zeer geschikt voor wenkbrauwen waxen. Je vormt ze eerst met de Brow Styling Brush. Daarna breng je de LycoJet wax met kamille en calendulah aan met dunne wenkbrauw wax spatels of wax stokjes (ook wel orange sticks). Door dunne wax spatels te gebruiken kun je de wenkbrauwen een mooie vorm geven. Vervolgens kun je met de wenkbrauwschaar de wenkbrauwen bijknippen. De Lycon Waxen hebben een samenstelling die een krachtige en efficiënte manier van gebruik hebben. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, zoals haren in het gezicht en in de intieme zones. Hierdoor verlopen de wax behandelingen met Lycon Wax en accessoires voor klanten veel sneller en nóg secuurder.

Werken met de wax accessoires van Smooth & Co

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van Lycon Wax in de Benelux. Werk jij al met Lycon wax? Wij bieden ook professionele wax trainingen en workshops om de nieuwste technieken aan te leren aan starters, maar ook aan ervaren professionals. Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak, zodat jij direct in jouw salon de geleerde technieken kunt inzetten.

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden