Crèmes - Moisturizers

Het gebruik van een dag- en nachtcrème is essentieel om de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Vind een dag- en nachtcrème die jouw overige huidverzorgingsproducten complimenteert voor een optimaal resultaat.

Selectie verfijnen

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. € 20,95
 2. € 30,75
 3. Crème à l' Opale - Gemology retail
  Hydraterende Crème Opaal
  € 30,95
 4. Crème Sûpreme Perle Blanche - Retail
  Verlichtende Crème Sûpreme!
  € 39,50
 5. Crème au Saphir - Gemology retail
  Crème Saffier gevoelige huid
  € 47,25
 6. Crème au Rubis - Gemology retail
  Crème Robijn gemengde huid
  € 47,75
 7. Crème au Jade - Gemology retail
  Energie ‘boost’ voor de droge huid
  € 46,95
 8. Crème Visage Ambre Bleue - Gemology PRO
  Gezichtscrème blauwe amber
  € 31,75
 9. € 40,75
 10. € 51,50
 11. Crème au Rubis - Gemology PRO
  Crème Robijn gemengde huid
  € 55,25
 12. Crème au Saphir - Gemology PRO
  Crème Saffier gevoelige huid
  € 55,25
 13. Crème au Jade - Gemology PRO
  Energie ‘boost’ voor de droge huid
  € 56,25
 14. € 57,50
 15. Crème à l'opale - Gemology PRO
  Hydraterende Crème Opaal
  € 40,75
 16. € 99,50
 17. € 84,50

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Crèmes - Moisturizers

De laatste stap in jouw huidverzorgingsritueel. Het gebruik van een dag- en nachtcrème is essentieel om de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Vind een dag- en nachtcrème die jouw overige huidverzorgingsproducten complimenteert voor een optimaal resultaat.

GEMOLOGY crèmes & moisturizers voor iedere huid

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

Breng ‘smorgens de dagcrème aan op het gelaat en de hals. Bij professioneel gebruik brengt u de crème aan het einde van de gezichtsbehandeling aan. Een nachtcrème of moisturizer wordt op dezelfde manier gebruikt, masser de crème of moisturizer in totdat deze volledig is opgenomen. 

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom crèmes en moisturizers van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën.

 

Klant worden