Face & Body Exfoliation

Een onmisbare behandeling die uitgevoerd dient te worden voorafgaand aan andere soorten lichaamsbehandelingen, omdat het de opname en doeltreffendheid van de andere Massada producten stimuleert.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pure en natuurlijke producten, vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums.

Alle producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, biologische essentiële oliën en bloemenwaters. Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Pure Wellness
Een ritueel van scrubben, masseren en de huid van rijke voedingsstoffen en vocht voorzien geeft een weldadig gevoel van ontspanning en verzorging. Je kunt dit verwenritueel thuis in alle rust in je eigen badkamer creëren met de hoogwaardige producten van de onderstaande holistische MASSADA Body Care producten. Dankzij hun verfijnde texturen en heerlijke natuurlijke geuren zorgen ze stuk voor stuk voor een moment van pure wellness! Massada's lichaamshydratie en regeneratie producten lijn. Aloë vera, sheabutter, rozenbottel en lavendel hebben allemaal een rijke textuur die de epidermis kalmeert en intens regenereert. Ze helpen de huid haar zachtheid en stevigheid weervinden en laten haar er opnieuw zacht en fluwelig uitzien.

GELAATS- EN LICHAAMSPEELING!
Verfijnt en verzacht de huid, elimineert onzuiverheden en dode huidcellen. Een onmisbare behandeling die uitgevoerd dient te worden voorafgaand aan andere soorten lichaamsbehandelingen, omdat het de opname en doeltreffendheid van de andere Massada producten stimuleert. Maakt de huid resistenter, steviger en laat haar zacht aanvoelen.

Klant worden