Maskers

Het is niet alleen heel fijn om af en toe een masker te gebruiken maar ook nog eens heel goed voor je huid. Dankzij de vele maskers die Gemology aanbied is er altijd eentje die aansluit op jouw huidbehoeften.

Selectie verfijnen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Maskers

Het is niet alleen heel fijn om af en toe een masker te gebruiken maar ook nog eens heel goed voor je huid. Dankzij de vele maskers die Gemology aanbied is er altijd eentje die aansluit op jouw huidbehoeften.

GEMOLOGY maskers voor iedere huid.

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd. Het maakt niet uit wat voor huidtype je hebt of wat voor huidproblemen er bij je spelen. Of het nu gaat om een vette, droge of juist verouderde huid: Gemology heeft de juiste reiniger voor jou in het assortiment. Geef jouw huid net dat beetje extra met een serum. Dit product zit vol effectieve ingrediënten die zorgen voor een frisse en gezond uitziende huid. Daarnaast is het gebruik van een dag- en nachtcrème is essentieel om de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Vind een dag- en nachtcrème passend bij jouw huidtype.

Gemologt biedt verschillende soorten maskers met dus ook verschillende gebruiksaanwijzingen.
Wanneer je een creme masker gebruikt uit een potje gebruik je deze op de volgende manier: Breng het masker in een dunne laag aan op gelaat en hals. Laat 8 minuten inwerken. Bij professioneel gebruik voer de 4 minuten durende Gem Scalp massage uit. Spoel af met een doek, gedrenkt in water op kamertemperatuur en breng tot slot een koel kompres aan.
Het Gemology gel masker gebruik je op de volgende manier: Neem het masker voorzichtig uit het afzonderlijke zakje, scheid de twee gedeelten en leg deze apart. Verwijder de beschermlaag. Plaats het eerste deel van het masker op het bovenste gedeelte van het gelaat rondom de ogen. Doe hetzelfde met het tweede deel van het masker, op het onderste gedeelte van het gelaat rondom de mond. Laat het masker 20 minuten op de huid. Verwijder het masker en masseer het overgebleven product zachtjes in de huid.

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom maskers van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën. Opzoek naar een verzorgingsmerk met 100% natuurlijke ingrediënten? Neem een kijkje bij ons merk MASSADA!

 

Klant worden