Pearl Perfection

Geeft de huid een stralende en jeugdige glans dankzij het poeder van parels, rijk aan aminozuren. Het geeft de huid helderheid, hydratatie en een hernieuwde jeugdigheid en is een perfecte oplossing voor huidveroudering. Voor alle huidtypes die tekenen van expressierimpels en verslapping beginnen te vertonen. Versnelt huidvernieuwing, vertraagt weefselveroudering, dekt grove poriën af en egaliseert de teint.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ga (voortijdige) huidveroudering tegen en verminder fijne lijntjes en rimpels

Heb je een last van (voortijdige) huidveroudering? De volgende producten van MASSADA Pearl lijn geven jouw huid de verzorging die hij nodig heeft om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en te verminderen. Je vindt hier serums, moisturizers en cleansers, crèmes, boosters en toners om tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en te verminderen. Klik op de producten voor meer informatie.

Huidverzorging voor alle huidtypes en vermindering fijne lijntjes en rimpels

Shine bright during holy night(s)! Deze holistische producten zijn speciaal ontwikkeld voor alle huidtypes die tekenen van expressie rimpels en verslapping beginnen te vertonen. Rimpels verminderen tot 32% en de elasticiteit van je huid verbetert zichtbaar en voelbaar. Het toegevoegde parelpoeder geeft bovendien een sublieme glans aan je huid.

Het geeft de huid een stralende en jeugdige glans dankzij het poeder van parels, rijk aan aminozuren. Het geeft de huid helderheid, hydratatie en een hernieuwde jeugdigheid en is een perfecte oplossing voor huidveroudering. Voor alle huidtypes die tekenen van expressierimpels en verslapping beginnen te vertonen. Parelmoer geeft glans aan de huid.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. 

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden