Huidveroudering (anti-aging)

We kunnen er niet aan ontsnappen: een ouder wordende huid. Maar.. we kunnen er wel wat aan doen. Dankzij het ruime assortiment binnen Gemology vind je altijd het juiste anti-aging product voor jou.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Huidveroudering (anti-aging)

We kunnen er niet aan ontsnappen: een ouder wordende huid. Maar.. we kunnen er wel wat aan doen. Dankzij het ruime assortiment binnen Gemology vind je altijd het juiste anti-aging product voor jou. 

GEMOLOGY producten voor de ouder wordende huid

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

De beste producten voor de rijpere huid:

  1. Gebruik 2 maal daags een reiniger voor de ouder wordende huid in het gezicht 
  2. Breng dagelijks na het reinigen een anti-aging serum en/ of oogcrème aan voor de rijpere huid
  3. Gebruik een anti-aging gezichtscrème met SPF en een anti-aging nachtcrème
  4. Gebruik af en toe een anti-aging gezichtsmasker

Vind de beste anti-aging producten voor een rijpere huid op deze pagina. 
Denk hierbij aan reinigers, dag- en nachtcrème, oog make-up remover en oogcrème.

De belangrijkste kenmerken van huidveroudering zijn fijne lijntjes, rimpels, dunne huid en pigmentvlekjes.

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is de beautyleverancier en bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom de anti-aging producten van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën.

Klant worden