WAX TRAININGEN - LYCON

Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij Smooth & Co aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON-training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops voor zowel starters als ervaren wax professionals. Word een Full Body waxer, Brazilian Wax specialist of Brow stylist! Voor meer informatie over ons WAX trainingscenter in Eemnes of Gent, België klik hier.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wax trainingen

Smooth & Co biedt allerlei verschillende wax trainingen zodat jij als schoonheidsspecialiste de juiste behandelingen kunt geven in jouw schoonheidssalon, als kapper of barbier ook wenkbrauwen kunt shapen en baarden kunt waxen of overall wax professional kunt worden. Door gebruik te maken van de producten van Lycon, kun jij jouw bedrijf echt onderscheiden van anderen. Zo kun je trainingen voor het gehele lichaam volgen of alleen voor het waxen in het gezicht. Ook is het mogelijk om specialisatie workshops te volgen, zoals de brazilian wax cursus.

Aan de slag met LYCON 

In ons training center te Eemnes bieden wij verschillende wax trainingen aan voor het volledige lichaam, gezicht en intiem waxen (Brazilian Waxing). In de Braazilian Wax specialisatie training leer je de juiste handelingen en technieken en bovenal ook je integriteit richting de klant, comfort, positie en klantvriendelijkheid. In de workshop spateltechniek ligt de focus op het gezicht, naast productkennis leer je met de Hot wax en LycoJET wax de techniek aan voor wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen. We nemen BROW styling door met het verven van de wenkbrauwen met Refectocil en leren je ook de juiste kleur te mengen.

Let's get smooth...! Met Lycon wax

Wil jij je écht onderscheiden in het waxen, dan ben je bij Smooth & Co aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele Lycon wax cursus. Lycon is wereldwijd marktleider onder de professionele waxen. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren waxing professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professioneel waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten van Lycon en de juiste wax behandelingen geven. Meld je aan voor een full body wax training of juist een workshop speciaal voor het gezicht. Voor ieder lichaamsdeel bieden wij een wax opleiding, neem snel een kijkje bij alle Lycon wax trainingen. Voor meer informatie neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl. 

Wist je dat wij ook praktische gezichtsbehandeling trainingen geven met de producten van MASSADA? Maak kennis met de producten of start met de basistraining voor het gezicht.

Klant worden