Spray Tanning

De zonnebank wordt voor steeds meer mensen als ongewenst beschouwd vanwege de nadelige effecten op de huid. De spray-tan behandeling daarentegen zorgt op een eenvoudige en vooral veilige manier voor een prachtig zonnige teint en een 'beautiful bronzed body'! Lycon biedt een assortiment aan tanning producten om de behandeling professioneel en deskundig uit te voeren. Heb je nog geen ervaring of wil je deze behandeling ook in je salon aanbieden? Geen zorgen, wij bieden spraytan opleidingen en machines aan.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Beautiful bronzed body, Lyco-Bronze Tan

De zonnebank is voor steeds meer mensen een ‘no go’ vanwege de nadelige effecten op de huid. Met de nieuwe Lyco-Bronze TAN producten zorg je alvast voor een sublieme zonnige teint en een ‘beautiful bronzed body’ op een heel eenvoudige en vooral veilige manier!  

Smooth & Co BV, de LYCON wax groothandel

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen, koop je snel en gemakkelijk in via onze APP of webshop en als groothandel verzenden wij elke werkdag!

Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON..

Voor informatie bel: +31 (0)33 260 0100 of mail naar info@smoothandco.nl

Klant worden