Men line

De mannenhuid vraagt om een speciale verzorging. De Massada MEN-lijn biedt de huid alles om langdurig gezond, vitaal, gaaf en jeugdig te blijven.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gezichtsverzorging mannen

Alle producten van MASSADA zijn unisex en zijn geschikt voor zowel de mannen- als vrouwhuid. Echter springen sommige huidverzorgingsproducten eruit en zijn deze favoriet bij mannen. Ben je dus op zoek naar een gezichtscreme, oogverzorging of after shave voor mannen? Deze producten kun je terugvinden op deze pagina en gemakkelijk hier online bestellen.

De mannenhuid vraagt om een speciale verzorging. De Massada MEN-lijn biedt de huid alles om langdurig gezond, vitaal, gaaf en jeugdig te blijven. De mannenhuid is van nature vaak vetter vanwege een verhoogde talgafscheiding en heeft grovere poriën dan de huid van vrouwen. Daarom vraagt deze om doeltreffende producten die de huid verfrissen, zuiveren en mooi mat en egaal qua teint maken. Producten die ervoor zorgen dat de mannenhuid perfect schoon, goed gebalanceerd en zuiver voor de dag komt, met behulp van hoogwaardige werkstoffen.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Bijna alle formules zijn vrij van parabenen (en anders wat is toegstaan), alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle MAN huidverzorgingsproducten zijn VEGAN.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden