Zeep & Lichaamsolie

Met de verschillende geuren zeep en lichaamsolie beleef je keer op keer weer een stukje van de Gemology spa. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zeep en lichaamsolie

Met de verschillende geuren zeep en lichaamsolie beleef je keer op keer weer een stukje van de Gemology spa. 

GEMOLOGY zeep en lichaamsolie voor iedere huid

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

Met de keuze tussen de mineralen en edelstenen, blue amber, diamant en opale vind je altijd en olie of zeep die bij jouw wensen aansluit en jouw verzorgingsritueel complementeerd. 

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom zeep en lichaamsolie van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën. 

Klant worden