Pigmentatie

Wanneer je last hebt van pigmentatie is het fijn wanneer er producten zijn die dit kunnen verminderen. Door de actieve ingrediënten in de producten van Gemology zie je snel resultaat in de vorm van een meer egale teint.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pigmentatie

Wanneer je last hebt van pigmentatie is het fijn wanneer er producten zijn die dit kunnen verminderen. Door de actieve ingrediënten in de producten van Gemology zie je snel resultaat in de vorm van een meer egale teint.

Pigmentatie ontstaat vaak door een overproductie van melanine.
Melanine wordt gemaakt door pigmentcellen in de huid en zorgen voor bescherming tegen uv-straling en een bruine teint. 

Overproductie van melanine kan komen door hormonen, medicijngebruik, zon en huidbeschadigingen. 

GEMOLOGY producten tegen pigmentatie

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

De beste producten tegen pigmentatie in het gezicht:

  1. Gebruik 2 maal daags een huidreiniger
  2. Breng dagelijks na het reinigen een serum en/ of oogcrème aan 
  3. Gebruik een gezichtscrème met SPF en vitamine C 
  4. Gebruik af en toe een gezichtsmasker met toevoeging van vitamine C en witte parels

Vind de beste producten tegen pigmentatie op deze pagina. 
Denk hierbij aan dag- en nachtcrème, maskers en een serum

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is een beauty groothandel en bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom producten om pigmentie te verminderen van GEMOLOGY Cosmetics online?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën. Ben je op zoek naar een verzorgingsmerk met 100% natuurlijke ingrediënten? Kijk dan ook eens bij ons merk MASSADA!

Klant worden