Oog- en lipverzorging

Massada heeft verschillende oog- en lip verzorgingsproducten met natuurlijke ingredienten in het assortiment die de tere huid rond de ogen en lippen dag en nacht beschermt tegen invloeden van buitenaf. 

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Oog en lipverzorging

Massada’s lippen- en oog crèmes en gels bevatten zeer actieve ingrediënten die de huid rondom jouw ogen en lippen verzorgen. De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan de rest van ons gezicht. Dat betekent dat de eerste tekenen van huidveroudering daar als eerste zichtbaar zijn. Een juiste verzorging van de oogcontouren is dan ook erg belangrijk. Je vindt hier oog- en lipverzorging voor de droge, normale, gevoelige, onzuivere of voortijdig verouderende huid. Klik op de producten voor meer informatie.

Massada oog- en lipcrème voor iedere huid

Massada heeft verschillende oog verzorgings producten met natuurlijke ingredienten in het assortiment die de tere huid rond de ogen dag en nacht beschermt tegen invloeden van buitenaf. De oogcrèmes (gels) voeden, hydrateren en verhelderen. Daarnaast kunnen donkere kringen onder de ogen en droogtelijntjes worden geminimaliseerd. Massada heeft b.v. voor de verouderde huid een verstevigende oogcrème Bio Cellular Total Eye Contour,  een uniek DNANATURE 5 in 1 eyecontour, en om je lippen te verzorgen een hydraterend serum Neluhm Lip Lines Volumizing Filler.

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom oog- en lipverzorging bij Massada online?

Onze oog en lip verzorgingsproducten komt voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Massada een holistische huidverzorgingslijn met heerlijke geurende producten (aroma's), die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen te brengen. Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

Klant worden