Handverzorging

Desinfectie en verzorging gaan letterlijk hand in hand! De huid van onze handen is erg gevoelig en heeft in deze tijd extra aandacht en verzorging nodig. Met de producten van Massada blijven je handen schoon, zacht en verzorgd.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Handverzorging

Je handen hebben dagelijks veel te voorduren. Extra belangrijk dus om ze goed te verzorgen! Daarom bieden wij verschillende producten aan voor jou handverzorging.

Massada producten voor handverzorging

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft Massada een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd. Bescherm je handen op een velige manier met Clean Hands Gel Hydroalcoholic en hydrateer en voedt je handen met Hands Cream Regeneration!

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom handverzorging bij Massada online?

Handverzorgingsproducten komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Massada een holistische huidverzorgingslijn met heerlijke geurende producten (aroma's), die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen te brengen. Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

 

Klant worden