Cartridges

De beroemde en super zachte strip wax van Lycon zijn verrassend snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten en de strips trekken niet aan de huid.

Selectie verfijnen
Lycon lijnen
Waxsoorten

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Strip wax rollers en cartridges

Met een wax roller breng je zachte strip wax eenvoudig en snel aan. Verwarm de verschillende soorten wax patronen met de cartridge heater van Lycon. Ontdek de mogelijkheden binnen de strip wax productlijn van Lycon en bestel meteen de wax cartridges én rollers die je nodig hebt. 

Verschillende Lycon strip wax cartridges

Lycon wax cartridges en rollers staan bekend om hun kracht en verzorging. Ze zijn bijzonder efficiënt in gebruik en hebben grip op alle haartypes. Zelfs de meest stugge haartypes verwijder je snel met Lycon wax patronen. Géén plakkerige resten en trekt niet aan de huid. De professionele strip waxen bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd. 

Wax rollers gebruiken, doe je zo

De wax rollers in ons assortiment gebruik je in combinatie met de strip wax cartridge heater en pre- and post producten van Lycon. Met de harsrollers breng je eenvoudig de wax aan op de huid. Maak de huid eerst schoon met de Lycotane Skin Cleanser. Span de huid goed en rol met enige druk de roller langs de huid. Dit doe je in een hoek van ongeveer 45 graden, met de haargroeirichting mee. Zodra je de wax hebt aangebracht, kun je de strips bevestigen. Wrijf er even overheen en verwijder de wax strip vervolgens tegen de haargroeirichting in, terwijl je de huid spant. Reinig de huid nadien opnieuw met de Lycotane Skin Cleanser om de poriën te sluiten. En maak schoon met de Perfect Finish of de Tea Tree Perfect om de laatste restjes wax te verwijderen. Als laatste masseer je de huid in met Soothing Cream of Tea Tree Sooth

Verschillende soorten wax patronen 

In ons assortiment vind je verschillende soorten wax patronen. Neem bijvoorbeeld de Olive Oil Strip Wax Cartridges met verzachtende eigenschappen van extra vièrge olijfolie en zoete amandelolie. De SoBerry Strip Wax Cartridges voor een aardbeien wax met roze glitters. En de Active Gold Strip Wax Cartridges met kamille en micro mica. Of wat dacht je van de MANifico Strip Wax Cartridges? Die zijn speciaal voor mannen met sterke en stugge haren. De Lycotec white cartridge is voor de zeer gevoelige huid, is vegan en zonder colofonium. 

Wax workshops: ook voor wax rollers en cartridges

Zeker weten dat je de wax rollers van Lycon op de juiste manier gebruikt? Bestel hier dan niet alleen je wax cartridges en patronen, maar boek meteen een wax training of workshop. Die geven wij aan zowel starters als ervaren wax professionals. Hierin begeleiden we je om de fijne kneepjes van het professionele waxen te leren. Zo kun je optimaal gebruik maken van de wax patronen en rollers van Lycon en bereik je het beste resultaat. 

Wij bieden gespecialiseerde wax trainingen en workshops voor zowel starters als ervaren professionals. We leren jou om te werken met LYCON en brengen je de nieuwste technieken bij voor het waxen van het gehele lichaam zoals; benen, oksels, gezicht en de intieme zones. Zo kun jij goed voorbereid aan de slag met Lycon wax in je eigen salon.

Hulp nodig

Als exclusieve leverancier helpen wij je graag aan extra informatie over onze beauty producten. We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

 

Klant worden