Cartridges

De beroemde en super zachte Strip wax van LYCON zijn verrassend snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten en de strips trekken niet aan de huid.

Selectie verfijnen
Waxsoorten

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Olive Oil Strip Wax Cartridges
    Met extra vergine olijfolie!
    € 4,90
  2. € 4,90
  3. € 98,00

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voor alle professionals!

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor vrijwel pijnloos! In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor waxing professionals!

Het product
LYCON werd als merk reeds in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. Al decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kun je jezelf al waxprofessional gegarandeerd onderscheiden!

LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. Geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren
Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze! Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig en haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei!

Grote oppervlaktes
Voor de grotere oppervlaktes zoals benen, borst en rug adviseren we de Strip wax van LYCON. Breng de Strip wax aan via het rollersysteem (cartridges) of wax nog voordeliger en breng de wax aan met een metalen spatel. Verkrijgbaar in 800ml potten of cartridges. Strip wax is er in meerdere kleuren en 'smaken', ook voor de mannen bieden ze een eigen wax-lijn; MANifico.

STRIP WAX             
De beroemde en super zachte Strip Wax van LYCON zijn verrassend snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten en de strips trekken niet aan de huid. De professionele stripwaxen van LYCON bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd. 

Over Smooth & Co
Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen en als groothandel verzenden wij elke werkdag! Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON.

Hulp nodig?
Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden