Wax Cartridges

De waxrollers van LYCON zijn gemakkelijk en snel aan te brengen en bieden extra stevige grip. Waxen vanaf 2 mm haarlengte bij alle soorten haar- en huidtypen. De wax cartridges zijn geschikt voor het lichaam zoals; benen, armen, borst en rug. Er is ook een mannenwax en een vegan harsroller voor de zeer gevoelige huid.

Selectie verfijnen
Lycon lijnen
Waxsoorten

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Waxroller: Strip wax Cartridges van Lycon

Met een waxroller breng je de stripwax van Lycon eenvoudig en snel aan. Verwarm de verschillende soorten Wax Cartridges in Lycon's Cartridge Heater. Ontdek de verschillende stripwax soorten van LYCON in harspatronen voor het waxen van grote oppervlakten bij vrouwen en mannen.

Waxroller: Strip wax voor het waxen van het lichaam

de Lycon klassieke Filmhars waxrollers staan bekend om hun kracht en zachtheid. Ze zijn bijzonder efficiënt in gebruik en hebben grip op alle haartypes. Zelfs de meest stugge haren verwijder je snel. De harsrollers zijn zeer geschikt voor het waxen van het lichaam bij vrouwen en mannen zoals benen en armen. Voor het waxen van de mannen borst en rug is er een speciale harsroller Manifico. 

Waxroller: gezicht waxen

Het gezicht waxen we niet met Strip wax maar daar gebruik je een harde wax voor. Strip wax trekt aan de huid waardoor de huid kan beschadigen, het is pijnlijk en geeft roodheid. Voor het waxen van het gezicht gebruik je een Hot wax van LYCON voor de stugge haren en een Lycojet voor de donshaartjes. 

Wax Cartridges: Hoe gebruik je die

De wax Cartridges in ons assortiment gebruik je in combinatie met de strip wax cartridge heater en pre- and post producten van Lycon. Met de harsrollers breng je eenvoudig de wax aan op de huid. Maak de huid eerst schoon met de Lycotane Skin Cleanser. Span de huid goed en rol met enige druk de roller langs de huid. Dit doe je in een hoek van ongeveer 45 graden, met de haargroeirichting mee. Zodra je de wax hebt aangebracht, kun je de strips bevestigen. Wrijf er even overheen en verwijder de wax strip vervolgens tegen de haargroeirichting in, terwijl je de huid spant. Reinig de huid nadien opnieuw met de Lycotane Skin Cleanser om de poriën te sluiten. En maak schoon met de Perfect Finish of de Tea Tree Perfect om de laatste restjes wax te verwijderen. Als laatste masseer je de huid in met Soothing Cream of Tea Tree Sooth

Waxroller: zeer gevoelige huid waxen 

In ons assortiment vind je verschillende soorten wax patronen. Neem bijvoorbeeld de Olive Oil Strip Wax Cartridges met verzachtende eigenschappen van extra vièrge olijfolie en zoete amandelolie. De SoBerry Strip Wax Cartridges voor een aardbeien wax met roze glitters. En de Active Gold Strip Wax Cartridges met kamille en micro mica. Of wat dacht je van de MANifico Strip Wax Cartridges? Die zijn speciaal voor mannen met sterke en stugge haren. De Lycotec white cartridge is voor de zeer gevoelige huid, is vegan en zonder colofonium. 

Waxroller schoonmaken: hoe doe je dat?

Maak na elke klant de roller, het kopje van de harsroller, goed schoon. Dit doe je wanneer de cartridge nog niet volledig is afgekoeld. Met wax solvent, het schoonmaakmiddel voor de apparaten, maak je snel en eenvoudig schoon. Wax solvent op een watje en reinig de waxroller.

Hoelang doe je met een Film wax cartridge

Hoelang doe je met een waxroller? We geven graag een indicatie van verbruik. Een waxroller heeft een inhoud van 100 gram. Je kan 2 a 3 behandelingen onderbenen of bovenbenen halen uit 1 cartrdige. 1 a 2 waxbehandelingen bij volledige benen. 

Waxroller: online kopen

De LYCON waxrollers zijn per stuk verkrijgbaar of per hele doos van 24 stuks. We helpen wij je graag aan extra informatie over onze beauty en wax producten via telefoonnummer of whatsapp: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

 

Klant worden