Navul Ambiance Diffuser 100ml - Gemology

Witte thee, vijgenbladeren en een vleugje musk
100ml- navul
De kracht van geuren op onze stemming De nieuwe lijn van GEMOLOGY ‘My Home Ambiance’ is gebaseerd op het zogeheten ‘olfactorische principe’, oftewel met betrekking tot reuk en geur. Geurprikkels worden veroorzaakt door bepaalde moleculen die via de omgevingslucht onze neus bereiken. In onze neus bevinden zich miljoenen geurreceptoren die deze geur waarnemen. Elke geur heeft een bepaald effect op onze gemoedstoestand. Niets is ook zo krachtig én persoonlijk als de invloed van geuren. Ze doen wat met ons brein en wekken een bepaalde emotie op. Ons zogeheten limbisch systeem gaat ermee aan de haal zodra de geurmoleculen je neusgaten penetreren. Geluk, fantasie en sensualiteit zijn dus niet zomaar voor iedereen te vangen in één en hetzelfde flesje. GEMOLOGY deed onderzoek en ontdekte dat de geur van witte thee, vijgenbladeren en een vleugje musk voor heel veel mensen een gevoel van ontspanning en wellness teweeg brengt. Niet zo gek dus dat deze geurcompositie werd gekozen voor de twee nieuwe producten van de ‘My Home Ambiance’-lijn. De nieuwe White Tea & Fig Leaves Ambiance Diffuser combineert de sprankelende frisheid van atmosfeerparfumering met de eeuwenoude kennis van traditionele aromatherapie. Deze prachtige diffuser zorgt voor een heerlijke geurbeleving @home en in je salon.
Lees meer
€ 12,50
Adviesprijs €25,00

Producteigenschappen

  • Mineralen Cosmetica Mineralen Cosmetica
  • Vrij van alcohol en propyleenglycol Vrij van alcohol en propyleenglycol
  • Vrij van parabenen Vrij van parabenen
Product informatie

Wellness verfrissing voor de atmosfeer en…je humeur!

De nieuwe White Tea & Fig Leaves Ambiance Diffuser combineert de sprankelende frisheid van atmosfeerparfumering met de eeuwenoude kennis van traditionele aromatherapie. Deze prachtige diffuser zorgt daardoor niet alleen voor een heerlijke geurbeleving, maar heeft tevens een positief effect op je humeur. Dit is te danken aan de aromatherapeutische eigenschappen waar deze geuroliën om bekend staan in de literatuur. De diffuser op basis van opwekkende geurnoten van witte thee, vijgenbladeren en musk laat je zintuigen op een tintelfrisse wijze ontwaken en zorgt voor een opgewekte stemming. Deze heerlijke geurcompositie zorgt voor een atmosfeer vol van wellness en positieve dynamiek. De geurstokjes absorberen de geurolie uit de houder, waarna ze maandenlang zorgen voor een serene wellnessatmosfeer. Het design van deze prachtige diffuser vormt bovendien een regelrechte eyecatcher in iedere schoonheidssalon en natuurlijk in je huis!

TIP! Is de diffuser leeg? Knip de geurstokjes dan in kleine stukjes en zuig ze op met de stofzuiger voor een heerlijke geur tijdens het stofzuigen!

Artikelnummer V_0024R
Verkoop retailprijs (incl. btw) €25,00
Beschrijving Inhoud 100ml- navul
Textuur Boter
Lifestyle geurstokjes
@home geurstokjes
Hoeveelheden 100ml

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen