Verzorgingsproducten

De Gemology lijn staat voor hoogwaardige hightech huidverzorging die de kracht en schoonheid van edelstenen combineert met de nieuwste, geavanceerde ingrediënten, dito kennis en inzichten op het gebied van voelbare en vooral zichtbare huidverbetering!

Verzorgingsproducten categorieën

Selectie verfijnen
Pagina

83 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Crème au Rubis - Gemology PRO
  Crème Robijn gemengde huid
  € 55,25
 2. Crème au Saphir - Gemology PRO
  Crème Saffier gevoelige huid
  € 55,25
 3. € 25,95
 4. € 51,50
 5. Crème au Jade - Gemology PRO
  Energie ‘boost’ voor de droge huid
  € 56,25
 6. Bijou Nacre - Gemology PRO
  Make-up verwijdering
  € 27,95
 7. € 57,50
 8. Crème à l'opale - Gemology PRO
  Hydraterende Crème Opaal
  € 40,75
 9. € 99,50
Pagina

83 producten

Van hoog naar laag sorteren

Verzorgingsproducten

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft GEMOLOGY Cosmetics een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt!

De combinatie van professionele salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik geeft uw huid die stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

Gemalen diamantpoeder, jade en parelpigmenten zijn slechts enkele van de ongekend luxueuze en effectief huidverbeterende werkstoffen in de Gemology Cosmetics producten. De lijn staat voor hoogwaardige hightech huidverzorging die de kracht en schoonheid van edelstenen combineert met de nieuwste, geavanceerde ingrediënten, dito kennis en inzichten op het gebied van voelbare en vooral zichtbare huidverbetering!

Wil je meer weten over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen of over onze producten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op nr. 0332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom de verzorgingsproducten van GEMOLOGY Cosmetics?

Geïnspireerd door jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen. Alle producten van GEMOLOGY Cosmetics zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol. Ze hebben stuk voor stuk zijdezachte texturen. De verfijnde en aangenaam zinnenprikkelende geurbelevingen zijn te danken aan natuurlijke fruit- en plantenextracten, gecombineerd met pure essentiële oliën.

Klant worden