Hair on Strike Cream (30gr) - Lycon

Papaya en Chaparral Extract!
Inhoud: 30 gr
Lycon heeft een prachtig nieuw product op de markt, namelijk HAIR ON STRIKE. Een wetenschappelijk, geavanceerde formule met papaja en chaparral extracten. Deze beide plantaardige ingrediënten helpt je haargroei te verminderen en je haartjes worden zachter, lichter en kleiner.
Lees meer
€ 9,95
Adviesprijs €19,90

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals
Product informatie

Review;

Dag 1
Na mijn brazilian wax ben ik direct begonnen met het gebruik van Hair On Strike. Ik maakte het blauwe tubetje open en bracht de zachte créme gelijkmatig aan, op mijn “net-gewaxte” huid. De zoete, wat exotische geur zorgte voor een aangenaam en verfrissend gevoel. Na het aanbrengen tintelde mijn huid licht, maar dit trok al gauw weg. Ik heb deze handeling tien dagen lang ’s ochtends en ’s avonds herhaalt.

Dag 12
Ik ben nu bijna twee weken verder en merk verschil. Het is een feit dat de haartjes al zachter worden door het waxen, maar door het gebruik van Hair On Strike merk ik dat de haartjes nog zachter, kleiner en lichter worden. De huid is rustig, glad en er zitten nog weinig haartjes.

Bij regelmatig gebruik wordt het uiterlijk van het haar fijner, zachter en lichter van kleur, naarmate haarloze gebieden zich ontwikkelen.
direct aanbrengen na het waxen. Gebruik dagelijks 2 keer per dag op een schone huid voor minimaal 10 dagen achtereenvolgend
met Papaya en Chaparral Extract
Artikelnummer LSBHS30/1
Verkoop retailprijs (incl. btw) €19,90
Beschrijving Inhoud Inhoud: 30 gr
Textuur -
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij
producttype cream
Lycon lijnen Ingrown

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen