Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen

Bestellingen lopen via de webshop. Vraag een account aan voor het merk of meerdere merken. Na goedkeuring ontvang je een mail met toegang tot de webshop.

Wat is de levertijd

Al onze producten hebben wij op voorraad. Bestellingen worden elke werkdag verzonden via Post.NL.

Betalingen gaan via de webshop via IDEAL. Na ontvangst van je bestelling ontvang je een bevestiging per mail. Wij verzenden de bestellingen elke werkdag, je ontvangt hiervan een mail met je Track & Trace code. De zendingen worden verstuurd via Post NL. De verzendkosten bedragen: Nederland € 8,95 en Belgie € 14,40 per levering.

Klant worden

Om toegang te krijgen tot onze webshop dien je eerst een account aan te maken. Klik hier.  Na goedkeuring ontvang je een mail en heb je toegang tot de webshop (en prijzen) voor één of meerdere van onze merken. Om klant te worden van Smooth & Co heb je een KVK en BTW nummer nodig. Per merk kun je een aanvraag indienen.

Bereikbaarheid

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 via telefoonnummer 033-2600100. Producten kunnen besteld worden via de website en worden elke werkdag verzonden via Post.nl. Om 1 of meerdere van onze merken te ontdekken, voelen & ervaren kun je een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor te Eemnes.

SLUITING:
Smooth & Co is wegens de feestdagen gesloten van maandag 25 december t/m maandag 1 januari 2018.