Verf Lichtbruin (3.1) / RefectoCil

Nr. 3.1
RefectoCil Lichtbruin nr. 3.1  geeft een natuurlijk, duurzame en mooie intensieve look. Gebruik bij lichtblond tot lichtbruin haar. TIP! Meng met de andere kleuren voor verrassende resultaten, wordt veelal toegepast bij warme kleurtypes. Meng nr. 3.1 met RefectoCil Grijs 1.1 voor een coole, lichtbruine kleur. Deze combinatie wordt heel veel gebruikt bij blondines die het haar wassen met een zilver-shampoo.
Lees meer
€ 6,50
Product informatie
De wenkbrauw- wimper verf van Refectocil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare teint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstof-peroxide. Daardoor minder irritaties en betere dekking. Verkrijgbaar in 9 verschillende mooie kleuren. Verpakt in een tube van 15ml met gratis aanbreng staafje. wenkbrauw en wimper verf - duurzaam mooi - eenvoudige en veilig dankzij toepassing van 3 % oxidant - korte inwerktijd - optimaal kleurresultaat - houdt tot 6 weken lang
Verwijder je oog make-up met Miccelar eye make-up remover (olie vrij)! Meng de verf met waterstofperoxide! Mengverhouding: 1 cm verf en 7 druppels Oxidant Crème. Breng Skin Protection Cream aan rondom de wenkbrauwen om de huid te beschermen (voor het verven van de wimpers aanbrengen om de wimpers op hun plaats te houden). Verf aanbrengen met een wenkbrauw penseel en laat 10 minuten inwerken. Na 10 minuten grondig de verf verwijderen. Gebruik de Tint Remover om verfvlekjes van de huid te verwijderen.
Artikelnummer M057312
Textuur -
assortiment verf
Lycon lijnen Refectocil
producttype verf

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen