Self Tanning Foam (200ml) - Lyco-Bronze

met Bio-melanine, Aloë Vera en Vitamine E
Inhoud: 200 ml
Een hoogwaardige zelfbruinende schuimformule op basis van de elkaar versterkende combinatie van plantaardige DHA, Erythrulose en met toegevoegde Bio-Melanine (een natuurlijk pigment). Dit zorgt voor een mooie egale en natuurlijk ogende donkere teint, die snel verschijnt en vervolgens langdurig aanhoudt. De hoogwaardige samenstelling bevat tevens aloë vera en vitamine E voor een extra verzorgende werking en een zijdezacht huidgevoel. Alleen aan te brengen met een Tanning-handschoen!
Lees meer
€ 19,50
Adviesprijs €39,00

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals

Levert een zonvrije, streeploos bruine, snelle Tan, met ingebouwde vocht inbrengende middelen voor het gezicht en lichaam. Een unieke combinatie van geavanceerde bruiningsmiddelen zorgt voor een gelijkmatige, langdurige, natuurlijk ogende gouden kleur en een prachtig tropisch aroma dat de zintuigen naar een exotisch eiland vervoert tijdens een nacht bruinen.

Bruint zonder zon Bruint van 1 tot 4 uur door
Breng aan met LYCON's Tanning handschoen! The Perfect Prep… Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Een dag van tevoren je huid scrubben is aan te raden. Hierdoor zullen de meest losse dode huidcellen loslaten en is het resultaat egaler en houdt het zelfbruinresultaat veel langer aan.
Meer informatie
Artikelnummer 2AT1741
Verkoop retailprijs (incl. btw) €39,00
Beschrijving Inhoud Inhoud: 200 ml
Textuur -
producttype cream
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij
Lycon lijnen Lyco-bronze

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen