IONS Beauty Booster - Massada ACC

1 stuk
Graag introduceren wij MASSADA’s nieuwste accessoire dat gebruik maakt van de nieuwste esthetische technologie van iontoforese, LED-licht, trillingen en warmte, die een opmerkelijke toename van de resultaten bereikt wanneer behandelingen in de salon en thuis worden voortgezet.
Lees meer
€ 49,00
Adviesprijs €98,00

Ions Beauty Booster is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met Massada-producten en is de perfecte aanvulling om de resultaten van uw gezichtsverzorgingsroutine te verbeteren. Het verfraait en perfectioneert de huid van het gezicht, de nek en de halslijn dankzij de geavanceerde technologie van ionthophoresis waarvan de actie, in combinatie met LED-licht en trillingen, een veel diepere penetratie van de natuurlijke activa bevordert. Het bevat 5 gebruiksmodi, dus het is ideaal voor alle huidtypes en past zich te allen tijde aan uw behoeften aan.

Dit apparaat wordt toegepast op gezicht, nek en halslijn. Het heeft 5 gebruiksmodi: Regeneratie en diepe reiniging (ionisatie + rood licht + warmte + trillingen): verstevigende werking voor zichtbaar verjongde huid. De hitte van het hoofd helpt om de poriën te openen die de penetratie van Massada-producten vergemakkelijken. Gebruik deze modus ook om de huid grondig te reinigen. Acne en gevoelige huid (ionisatie + blauw licht + trillingen): het werkt tegen acne-veroorzakende bacteriën en bezit ontstekingsremmende en antiseptische werking, dus het is ideaal voor de behandeling van acne huid. Ook aangegeven voor de gevoelige huid vanwege zijn verzachtende kracht. Oxygenant en Tensor (Ionisatie + Groen Licht + Trilling): zorgt voor elasticiteit en verenigt toon. Ideaal om kleine onvolkomenheden te bestrijden en te pronken met een stralende huid. Gedevitaliseerde huiden (Ionisatie + Cyclisch Licht + Trilling): essentieel om de meest gedevitaliseerde huiden nieuw leven in te blazen. Lichtgevoeligheid (ionisatie + vibratie): verhoogt de penetratie van Massada-producten door hun resultaten maximaal te verbeteren. Vooral geschikt voor gevallen van lichtgevoeligheid.
Meer informatie
Artikelnummer AC997
Verkoop retailprijs (incl. btw) €98,00
Beschrijving Inhoud 1 stuk
Textuur -
Productgroep accessoires
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen