IONS Beauty Booster - Massada ACC

1 stuk
Graag introduceren wij MASSADA’s nieuwste accessoire dat gebruik maakt van de nieuwste esthetische technologie van iontoforese, LED-licht, trillingen en warmte, die een opmerkelijke toename van de resultaten bereikt wanneer behandelingen in de salon en thuis worden voortgezet.
Lees meer
€ 49,00
Adviesprijs €98,00
Product informatie

Ions Beauty Booster is ontworpen om samen met massada's producten te worden gebruikt. Het is de perfecte aanvulling om de resultaten van je gezichtsverzorgingsroutine te verbeteren. Het verfraait en perfectioneert de huid van het gezicht, de hals en het decolleté dankzij geavanceerde technologie. De werking, gecombineerd met LED-licht en trillingen, bevordert een veel diepere opname van massada's natuurlijke actieve ingrediënten in de huid. Het heeft vijf verschillende standen, waardoor het ideaal is voor alle huidtypen en zich ten alle tijde aanpast aan de behoeften van je huid. 

Resultaat? Een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. Je poriën ogen fijner, je huid voelt meer gehydrateerd en steviger aan, lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. Met IONS in je behandeling ervaar je meer ontspanning, is comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden mooie resultaten geboekt bij de behandeling van acne, Egaliseert de huidtint, revitaliserend effect op het weefsel dus zeer geschikt voor de gevoelige huid, Activeert celregeneratie, helpt rimpels te verminderen en meer. De IONS is zeer effectief in je behandeling en voor verkoop aan je klant voor dagelijkse verzorging!

 

Dit apparaat wordt toegepast op gezicht, nek en halslijn. Het heeft 5 gebruiksmodi: Regeneratie en diepe reiniging (ionisatie + rood licht + warmte + trillingen): verstevigende werking voor zichtbaar verjongde huid. De hitte van het hoofd helpt om de poriën te openen die de penetratie van Massada-producten vergemakkelijken. Gebruik deze modus ook om de huid grondig te reinigen. Acne en gevoelige huid (ionisatie + blauw licht + trillingen): het werkt tegen acne-veroorzakende bacteriën en bezit ontstekingsremmende en antiseptische werking, dus het is ideaal voor de behandeling van acne huid. Ook aangegeven voor de gevoelige huid vanwege zijn verzachtende kracht. Oxygenant en Tensor (Ionisatie + Groen Licht + Trilling): zorgt voor elasticiteit en verenigt toon. Ideaal om kleine onvolkomenheden te bestrijden en te pronken met een stralende huid. Gedevitaliseerde huiden (Ionisatie + Cyclisch Licht + Trilling): essentieel om de meest gedevitaliseerde huiden nieuw leven in te blazen. Lichtgevoeligheid (ionisatie + vibratie): verhoogt de penetratie van Massada-producten door hun resultaten maximaal te verbeteren. Vooral geschikt voor gevallen van lichtgevoeligheid.
Artikelnummer AC997
Verkoop retailprijs (incl. btw) €98,00
Beschrijving Inhoud 1 stuk
Textuur -
Productgroep accessoires
merken MASSADA

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen