Full Body Wax Training | Volledig lichaam (1,5 dag) - Lycon

Voor starters incl. Brazilian Waxing!
Na je betaling nemen wij contact met je op.
Een zeer geschikte training voor starters of voor wie zijn salon wil uitbreiden! Geen schoonheidsspecialiste opleiding nodig. Tijdens de 1,5 daagse training leer je alles over verschillende producten, belangrijke ingrediënten en behandelmethoden. Je oefent op een model verschillende waxtechnieken en leert werken met alle LYCON waxsoorten en producten om de technieken goed onder de knie te krijgen. Op de tweede dag doe je examen voor het originele LYCON Full Body Certificaat. We behandelen praktijkvragen en je maakt kennis met LYCON SPA en After Wax Care @home. Met praktijktips ga je vol zelfvertrouwen aan de slag in je salon.
Lees meer
€ 349,00
Product informatie

We nemen contact met je op om een datum in te plannen!
Meer informatie over de Full Body Wax Training

LYCON Wax Training

Dag 1 – 09.30u – 17u (inclusief lunch)
Deelnemers nemen zelf een model mee om de wax technieken goed te kunnen oefenen. We starten met theorie en gaan daarna over in praktijk. Je leert Full Body Waxen incl. INTIEM (Brazilian waxing) met alle LYCON waxsoorten en de verschillende waxtechnieken.

Je leert het waxen van benen, oksels, volledig gezicht, bikinilijn en Full Brazilian. Tijdens deze enerverende training leer je de exacte technieken met alle LYCON waxsoorten. We leren je hoe om te gaan met je klanten, de juiste handelingen, technieken, comfort, behandelpositie en klant vriendelijkheid richting je klanten. Na afloop ontvang je handige training-notes. Hierin lees je eenvoudig alle gedetailleerde informatie en instructies nog een keer na. Je krijgt de opdracht om direct aan de slag te gaan om te oefenen voor je examen.

Dag 2 – examendag!
Deelnemers nemen zelf een model mee voor hun examen. We starten met theorie, contra-indicaties en after wax care en nemen alle vragen door. We nemen de behandelingen door en nemen het examen af.

Kosten trainingsdagen
€ 349,- excl. btw per deelnemer + 20% extra korting op alle wax starterskitten én boek direct een nieuwe Training met 10% korting!

Zeer geschikte training als starter! Je hebt geen schoonheidsspecialiste opleiding nodig voor deze Training.

Locatie
Smooth & Co Trainingscentrum
Eemweg 31-19 3755 LC, Eemnes

Data
De trainingen zijn te volgen op verschillende dagen.

Artikelnummer full-body-Training
Beschrijving Inhoud Na je betaling nemen wij contact met je op.
Textuur -

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen