SoBerry Strip Wax Cartridges

Berry Nice!
100 ml cartridges
Lekker roze fruitig en zacht! Pure luxe: aardbeien met roze glitters. Speciaal voor de echte lady's. Ideaal voor grotere oppervlaktes zoals benen, armen, borst en rug. Verwijdert haar snel, effectief en verzacht de huid! Lycon SoBerry Strip Wax wordt zeer dun aangebracht. Bevat de verzachtende voordelen van kamille en de beste kwaliteit Micro Mica. Trekt niet aan de huid!
Lees meer
€ 4,90

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals
De beroemde en superzachte strip waxen van LYCON zijn verrassend snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten en de strips trekken niet aan de huid. De professionele strip waxen van LYCON bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd. De vloeibare wax van LYCON is heel dun aan te brengen, zodat per behandeling precies de goede hoeveelheid wax wordt gebruikt. Speciale aromatische oliën zijn toegevoegd om hun verzorgende en kalmerende effect. Zelfs de meest veeleisende cliënt kan nu vertrouwen op volledig comfort. Behandelingsgebruik per 100

De beroemde en superzachte strip waxen van LYCON zijn verrassend snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten en de strips trekken niet aan de huid. De professionele strip waxen van LYCON bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd. De vloeibare wax van LYCON is heel dun aan te brengen, zodat per behandeling precies de goede hoeveelheid wax wordt gebruikt. Speciale aromatische oliën zijn toegevoegd om hun verzorgende en kalmerende effect. Zelfs de meest veeleisende cliënt kan nu vertrouwen op volledig comfort.

Behandelingsgebruik per 100 gram: 2 - 3 Onder- of bovenbeen | 1 - 2 Onder- en bovenbeen | 3 - 4 Armbehandelingen.

Cartridge is 5 cm breed en 2 cm dik.

Lycon strip wax verwijderd haren al vanaf 2mm! Geschikt voor de grotere oppervlaktes zoals armen, benen, borst, buik en rug!
1. Maak de huid schoon met LYCOTANE Skin Cleanser. 2. Span de huid en rol met enige druk de roller langs de huid in een hoek van 45gr., met de haargroeirichting mee. 3. Breng de waxstrip aan. Wrijf stevig over de strip om er zeker van te zijn dat de strip hecht. 5. Verwijder de waxstrip, tegen de haargroeirichting in. Span de huid goed. 6.Reinig de huid met LYCOTANE Skin Cleanser, hiermee sluiten de poriën. 6. Maak de huid daarna schoon met PERFECT Finish of Tea Tree Perfect om de laatste restjes wax te verwijderen van de huid. 7. Als laatste masseer je de huid in met de Soothing Cream of Tea Tree Sooth. TIP: Gebruik eventueel de Ingrown X-It spray, licht inmasseren en vertel over het gebruik.
Meer informatie
Artikelnummer 1KL0221
Beschrijving Inhoud 100 ml cartridges
Textuur strip hars
Haar- huidconditie alle huidtypes, gevoelige huid, Stug
Waxsoorten strip wax
Waxing kits Stripwax kit cartridges + rollersysteem
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij, notenvrij, parabenenvrij
producttype wax

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen