MANifico Double action - 250ml

pre-waxing oil
250ml
Deze zachte en milde formule op basis van Australische Sandelhout, calendula en bisabolol is een must voor hot- en hybrid wax-toepassingen voor het gezicht en lichaam. Deze double action is een pre-waxing oil die vóór het waxen wordt aangebracht om de huid te beschermen tijdens het waxen. Gebruik double action ook ná de strip wax om restjes wax te verwijderen van de huid.
Lees meer
€ 12,50

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals
Product informatie
Mannen houden van actie en dat is precies waar deze olie voor staat. Tweevoudige actie zelfs! Deze zachte en milde formule op basis van Australische Sandelhout, calendula en bisabolol is een must voor hot wax-toepassingen voor het gezicht en lichaam. De zuinige formule die vóór het waxen wordt aangebracht, verzacht en beschermt de mannenhuid tijdens het waxen. Dit, zodat de wax alleen grip heeft op de haren en niet op de huid. Als de mannenhuid erg droog is, is MANifico Double Action Oil ook ideaal om zeer spaarzaam te gebruiken vóór een LYCON Stripwax-toepassing. Het kan ook worden gebruikt aan het einde van Stripwax-behandeling om de huid te hydrateren, kalmeren en mogelijke plakkerige resten te verwijderen. MANifico Double Action Oil heeft een aangename mannelijke geur en maakt het waxen extra comfortabel en vrijwel pijnloos.
Verzacht en beschermt de mannenhuid tijdens het waxen. Het kan ook worden gebruikt aan het einde van Stripwax-behandeling om de huid te hydrateren, kalmeren en mogelijke plakkerige resten te verwijderen.
Breng de olie met de handen aan op de huid en masseer in tot volledig opgenomen. Wanneer er te veel olie is aangebracht verwijder de olie dan met een tissue en masseer de resterende olie licht in.
Australische Sandelhout, calendula en bisabolol
Artikelnummer 2CL1201
Beschrijving Inhoud 250ml
Textuur -
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij, notenvrij
Geslacht Man
producttype olie
Lycon lijnen Manifico

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen