Droge huid

Wanneer je een droge of vochtarme huid hebt is dat vaak door invloeden van buitenaf zoals klimaat of luchtvervuiling. Belangrijk is dan ook om je huid weer te herstellen door middel van producten die op een milde manier zorg dragen voor huidverbetering en ingrediënten die helpen je natuurlijke huidbarrière te versterken.

53 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Droge of gedehydrateerde huid?

Heb je last van een droge huid in het gezicht of delen van het lichaam? Wij van Smooth & Co hebben voor de droge huid verschillende producten zoals crème, olie, serum, reinigers en maskers.

Voor elk huidtype is het belangrijk om passende producten te gebruiken. Denk hierbij aan de producten die je dagelijks gebruikt zoals een reinigingsmelk een toner en dag – en nachtcrème ,maar ook ondersteunende producten zoals olie, serums en maskers. Klik op de producten voor meer informatie.

Is mijn huid droog of gedehydrateerd?

Er is een aanzienlijk verschil tussen een droge huid of een huid met vocht te kort. Een droge huid is genetisch bepaald en heeft een tekort aan talg. Om de doffe uitstraling van de huid te elimineren worden olierijke producten aanbevolen, deze helpen ook het droge gevoel na een wasbeurt te verhelpen.

Een huid met vocht te kort is niet genetisch bepaald en komt door factoren van buitenaf zoals weersomstandigheden en/of luchtvervuiling. Om de huid weer een hydraterende boost te geven en zo fijne lijntjes en schilfers te elimineren raden wij aan om elke dag de huid goed te reinigen en een voedende gezicht crème te gebruiken.  

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden