Brazilian Wax Training Basis 2 (incl. certificaat) - Lycon

Specialisatie training incl. certificaat
Na je betaling nemen wij contact met je op.
Wil je je echt onderscheiden? Specialiseer je als Professional Brazilian Waxer! Brazilian Wax is een veel gevraagde behandeling in vele salons. Je leert tijdens deze specialisatie training de exacte technieken voor de Brazilian Full Wax en de regels van deze intieme manier van waxen en hoe om te gaan met je klanten. De juiste handelingen, technieken en behandelpositie worden aangeleerd. Je leert waxen met de waxsoorten; Pinkini Hybrid Filmwax en Hot wax van LYCON.
Lees meer
€ 99,00
Product informatie

We nemen contact met je op om een datum in te plannen!

Meer informatie

Je oefent de verschillende wax technieken voor de bikinilijn, string, stripe en full Brazilian. Tijdens deze enerverende training leer je de exacte technieken voor de Brazilian Full Wax met de Hot wax, Pinkini Hybrid Film wax en LycoJET en leer je de regels van deze intieme manier van waxen en hoe om te gaan met je klanten. De juiste handelingen, technieken, comfort, behandelpositie en klant vriendelijkheid richting je klant worden besproken.

Ervaar waarom onze producten wezenlijk anders zijn dan andere wax producten. Na de training weet je alles over de verschillende producten, de belangrijkste ingrediënten en behandelmethoden.

Na afloop ontvang je de handige Brazilian training-notes voor in je salon. Hierin staat nogmaals alles gedetailleerd omschreven wat je tijdens de training hebt geleerd en meer..! Probleemregistratie, probleemoplossingen en diverse nuttige praktijk tips worden besproken, zodat je vol zelfvertrouwen klaar bent om met Lycon te gaan werken in je salon! Aan het einde van de dag ontvang je het originele LYCON Certificaat Brazilian Wax.

LYCON Basis II Wax Training – Brazilian

1 Dag-deel
Deze LYCON-training, waarbij je zelf een model meebrengt, is speciaal voor waxing professionals die al gewend zijn om met LYCON wax te werken. Je volgt deze training als je verder wilt in je salon in de wereld van Brazilian en Hollywood Waxing!

Kosten training
€ 99,- excl. btw per deelnemer + 20% extra korting op alle wax starterskitten én boek direct een nieuwe Training met 10% korting!


Deze Training is geschikt voor de ervaren LYCON specialist of na het volgen van de Wax Workshop – Gezicht of Basis I Wax Training.

Locatie
Smooth & Co Trainingscentrum
Eemweg 31-19 3755 LC, Eemnes

Data
De trainingen zijn te volgen op verschillende dagen.

Artikelnummer algemeen-II
Beschrijving Inhoud Na je betaling nemen wij contact met je op.
Textuur -

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen