Productlijn

LYCON heeft diverse productlijnen om aan verschillende behoeften te voldoen. Ontdek onze luxueuze Pinkini collectie voor een comfortabele intieme wax behandeling, of de krachtige Manifico lijn voor heren. Verwen je voeten met onze Lyco'pedi voetverzorgingslijn, of pak ingegroeide haartjes aan met Ingrown X-it. Voor veilig zonnen zonder zonnebank biedt LYCON ook tanning producten en machines. Voor meer advies, neem hier contact met ons op.

48 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Productlijn

Een heerlijke luxueuze brazilian collectie die je het allerbeste biedt voor een eenvoudige en comfortabele intieme wax behandeling. Of de super zachte wax lijn voor heren. Van welke productlijn je ook gebruik maakt, je geeft altijd een behandeling van hoge kwaliteit.

Bied jouw klanten een verzorgingsbehandeling van hoge kwaliteit

Van welke productlijn je ook gebruik maakt, jouw verzorgingsbehandeling is altijd van hoge kwaliteit. Geef je jouw klant bijvoorbeeld een full brazilian wax, dan is de Pinkini Brazilian Care ideaal voor de totaalbeleving van de brazilian wax behandeling. Ook mannen staan steeds meer open voor een salonbehandeling voor hun persoonlijke verzorging. Lycon heeft dan ook het assortiment aangevuld met een aparte heren wax. Met welke producten jij ook werkt, met Lycon is jouw behandelingsmethode gegarandeerd een succes.

Brazilian en intiem waxen met de Pinkini Brazilian

De luxueuze collectie van Pinkini Brazilian Care is een noodzaak bij een full brazilian wax behandeling. Daarnaast is de vraag naar bikinilijn waxen één van de meest gevraagde diensten bij schoonheidssalons. Wanneer je gebruik maakt van het assortiment van de Pinkini productlijn zullen de ervaringen van jouw klanten zorgen voor nieuwe afspraken en mond-tot-mond reclame.

Een volledige behandeling met Pinkini omvat ook de voor- en nabehandelingsproducten. Zo zorgt de Pre-Waxing Oil van Pinkini ervoor dat de wax alleen hecht aan de haartjes en biedt de Finishing Lotion voor een verzachtende en verzorgende finishing touch. Je kunt ook nog ervoor kiezen om een vajacial aan de behandeling toe te voegen. Met de Pinkini Intimate Mask maak je jouw behandeling helemaal af.

De volledige collectie van Pinkini kun je uitproberen door een keer de Pinkini Brazilian Wax Kit aan te schaffen.

Innovatieve wax voor mannen: MANifico

Mannen gaan steeds vaker naar de schoonheidssalon voor hun persoonlijke verzorging. Dat er een productlijn speciaal voor het ontharen van de rug of het borsthaar is ontwikkeld, is dan ook niet zo gek. De MANifico productlijn bevat niet alleen een blok hot wax, maar ook de speciale MANifico Strip Wax, de MANifico Hybrid Hot Wax speciaal voor barbiers en kappers en de pre- en post waxing producten. De productlijn is speciaal ontwikkeld om klanten met stugge haren pijnloos te kunnen waxen. Je brengt de wax net zo snel en dun aan als de andere waxen van Lycon, waardoor het een fijne wax is om te gebruiken in een kapperszaak of voor een boyzilian. Neem voor een boyzillian de MANifico Hybrid Hot Wax, omdat dit de sterkste wax is en daardoor ook zeer geschikt voor de nek, baardlijn en wenkbrauwen. De hybride wax is zeer elastisch en daardoor super zacht voor de huid!

Hoe voorkom je ingegroeide haren?

Voorkom ingegroeide haren na het waxen en maak gebruik van de productlijn Ingrown X-It. Haren groeien na het waxen zacht en puntig terug, waardoor ze moeilijker door het huidoppervlak terug kunnen groeien. Daardoor groeien ze onderhuids terug en dat wil je natuurlijk niet. Gebruik dan de Ingrown X-It productlijn van Lycon die ook nog eens zeer effectief is voor thuisgebruik. De huid wordt hierdoor dunner en dat is zeer prettig bij het teruggroeien van gezichtsbeharing. Speciaal voor mannen is de Ingrown X-It Foaming Gel dan ook een topproduct.

Word klant van Smooth & Co en probeer de producten van Lycon

Heb je hulp nodig om te bepalen welke producten of welke productlijn je het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze. De producten van Lycon een keer proberen? Maak dan een account aan en word klant van Smooth & Co. Twijfel niet langer en neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden