Bio Celular ECOCERT- Regenerating

Bio Celular ECOCERT- Regenerating

MASSADA Bio Cellular-lijn, de ECOcert-gecertificeerde lijn in de strijd tegen celveroudering.

De MASSADA Biocellular-lijn is een integrale behandeling van de huid, die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van de tekenen van celveroudering. De MASSADA Biocellular-lijn herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid dankzij een krachtige antioxidant werking. De producten regenereren de huidweefsels , revitaliseren en versterken de huid en voorzien deze van hernieuwde energie. De producten van de Biocellular-lijn van MASSADA dragen alle het ECOCERT-label. Dit is de beste waarborg voor natuurlijke- en ecologische cosmetica.

Gebaseerd op het MASSADA TM Complex

De MASSADA Biocellular-lijn combineert de meest gesofisticeerde natuurlijke actieve ingrediënten met het geavanceerde Massada TM Complex. Dit is een exclusief anti-verouderings complex voor een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid bestaande uit natuurlijke ingrediënten, gepresenteerd in de vorm van een rijk serum. Het MASSADA TM Complex combineert vitamines, mineralen en minerale zouten die de huid voeden en grondig regenereren, waardoor ze merkbaar jonger, zachter en stralender wordt.

De salonbehandelingen en protocollen van MASSADA worden toegepast op basis van de ECOA®-methode, een internationaal patent dat MASSADA zelf heeft ontwikkeld. De ECOA©-methode is gebaseerd op drie pijlers: 
Energie
Kleur
Aroma (geur)

HERSTELT HET EVENWICHT EN ANTIOXIDANT WERKING,
REGENEREERT, REVITALISEERT,
STIMULEERT EN DIEPE VERSTERKING VAN DE ENERGIE VAN DE HUID
VERNIEUWT DE HUIDWEEFSELS

14 artikel(en)

14 artikel(en)