Massada The Natural Therapy

Het Spaanse Cosmetica merk MASSADA komt voort uit Begona Vega's passie om tegemoet te komen aan professionele esthetische behoeften vanuit een holistisch prespectief, dat uitgaat van zowel de fysieke als emotionele staat van een persoon. Het onderzoek inzake biotechnologische geneesmiddelen en phytocosmetologie leidde tot de ontwikkeling van een innovatief soort behandeling: de ECOA- methode.

ECOA© - Methode

Energie, kleur én geur zijn de drie pijlers van de Ecoa-methode. De werkzame stoffen van planten tezamen met R&D op het gebied van cosmetica worden toegepast met behulp van technieken die eventuele wanverhoudingen in de synergie van lichaam, geest en ziel corrigeren en die schade helpen voorkomen, het verouderingsproces vertragen, de levenskwaliteit verhogen en algehele schoonheid bevorderen. De technieken worden toegepast tijdens de SPA behandelingen door middel van een holistische benadering zonder het resultaat uit het oog te verliezen. In balans brengen van huid en emoties!

Eigen R&D

Massada beschikt over haar eigen R&D-laboratorium. Een team werkt continu aan het onderzoeken van nieuwe lijnen en heeft zowel een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen als natuurlijke en minerale cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging ontwikkeld. De grondstoffen zijn alle natuurlijke producten. Ze worden vervolgens onderworpen aan de meest geavanceerde technologische processen om hun kwalificaties te verbeteren en de voordelen door nieuwe formules, texturen en toepassingsmethodes te vergroten. Het gehele laboratorium- en productieproces wordt gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en de meest strenge farmaceutische- en bacteriologische regelgevingen worden nageleefd.

Hoge concentraties plantenextracten  

Ontdek de zinnenstrelende geuren en sensuele texturen die mogelijk zijn gemaakt door de combinatie van de gebruikte grondstoffen, plantenextracten, vitamines, zouten en modder uit de Dode Zee, BIO-essentiële oliën en bloemenwaters, met een hoge concentratie aan innovatieve werkstoffen zoals parels, vloeibaar goud, yoghurt en paddestoelen.

De grondstoffen

Vanuit een zorgvuldige selectie van geheel natuurlijke- en minerale grondstoffen uit de Dode Zee, Jordanië, Japan, Chili, Senegal of Frankrijk tot de ontwikkeling van productietechnieken, wordt Massada gekenmerkt door uitmuntendheid. Het werksysteem is gebaseerd op de nauwgezette toepassing van strenge kwaliteitscontrole in elk proces en met respect voor de omgeving.

Breed assortiment 

De formules bevatten het hoogste percentage aan natuurlijke werkstoffen en staan bekend om hun innovatieve  textuur. De actieve ingrediënten zoals parels, vloeibaar goud, yoghurt en de innovatieve texturen, waaronder geleien, mousses, massada gels en platenextracten (met gebruikt van koud geperste oliën, gewonnen uit ongewone en unieke planten) maken van het assortiment van MASSADA een duidelijk individueel concept.

 

BEKIJK ONZE MASSADA PRODUCTEN of BEKIJK AL ONZE MERKEN

Complete waxtraningen

Professionele en geheel verzorgde trainingen in het het waxen en ontharen van het lichaam.
Ons aanbod trainingen loopt letterlijk van top tot teen.

Bekijk trainingen